Passie- en paasconcert in De Schuilplaats


Het Jong Gemengd Koor Immanuël onder leiding van Harm Hoeve, geeft zaterdag 16 april het 23e passie- en paasconcert in De Schuilplaats. Jorrit Woudt (orgel), Johan Bredewout (vleugel), Pascal van de Velde (trompet) en Laura van der Stoep (viool) verlenen ook hun muzikale medewerking. Het concert begint om 20.00 uur en er wordt een collecte gehouden.


Over stambomen

Werkgroep Genealogie op Urk houdt volgende week donderdag van 20.00 tot 21.30 uur weer een inloopavond voor belangstellenden. Iedereen die vastgelopen is met de stamboom of vragen heeft, is van harte uitgenodigd. Ingang aan de achterzijde van Museum het Oude Raadhuis. De toegang is gratis, koffie kost 50 cent.


Boswandeling
PCOB verzet

De boswandeling van de PCOB kon afgelopen maandag vanwege de weersomstandigheden niet doorgaan. Besloten is om deze te verzetten naar aanstaande maandag om 14.30 uur. Vertrek vanaf de parkeerplaats aan de Vormtweg.


Openingstijden
Tourist Info Urk

Tourist Info Urk heeft vanaf maandag nieuwe openingstijden. Tot oktober is Tourist Info Urk maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.