Twee inhaalwedstrijden in Hoofdklasse B

Twee inhaalwedstrijden en vier doelpunten in de Hoofdklasse B. DETO Twenterand schuift een plaatsje omhoog, Berkum wist in de slotfase een punt te pakken en blijft het degradatiespook in de ogen kijken.

Het venijn zat in de staart bij de wedstrijd Buitenpost tegen Berkum. Negen minuten voor het einde van de ontmoeting kwam de thuisclub op voorsprong. Alexander Radenkovic was namens Buitenpost de doelpuntenmaker.  In de laatste speelminuut kwam Berkum alsnog langszij door een doelpunt van Martijn Brakke.

Na 45 minuten was de stand nog dubbelblank bij SDC Putten tegen DETO Twenterand. Vier minuten na de pauze kwamen de bezoekers op voorsprong door Coplan Soumaoro. Halverwege het tweede deel werd de voorspong uitgebouwd naar 0-2 door opnieuw een doelpunt van Soumaoro. Dat was meteen de eindstand.

Uitslagen 5 april

Buitenpost-Berkum         1-1

SDC Putten-DETO Twenterand         0-2

Stand Hoofdklasse B

SC Genemuiden +         20         15         1         4         46         50-19

Volendam +        20         14         2         4         44         58-28

Urk         20         12         5         3         41         43-22

Eemdijk        20        12        3        5        39        48-26

DETO Twenterand         20         9         6         5         33         34-27

AZSV        20        10        3        7        33        33-31

Flevo Boys         20         10         1         9         31         37-37

HZVV        20        8        6        6        30        29-25

Swift        20        7        5        8        26        37-32

Buitenpost         20         7         4         9         25         21-28

SDC Putten         20         7         2         11         23         28-28

De Dijk        20        6        4        10        22        17-25

Berkum        20        4        9        7        21        25-26