Aanmelden voor Koningsdag

De voorbereidingen voor een feestelijke Koningsdag zijn in volle gang. Een handje meehelpen? Dat kan door je aan te melden via vrijwilligerswerk@caritasurk.nl. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan de Oranjemarkt en het Smulplein. Ook daarvoor is aanmelden nodig.

 

De invulling van Koningsdag wordt geregeld door Caritas Urk in samenwerking met de gemeente. Op de parkeerplaatsen aan de Damlaan naast het gemeentehuis wordt een Smulplein ingericht. Horecaondernemers hebben de gelegenheid om een standplaats te huren. Dit kan bij de gemeente tegen een vergoeding van 200 euro. Wees er snel bij: er kan een beperkt aantal foodtrucks staan. Voor opgave of meer informatie kan er contact worden opgenomen met Angela van Lunteren van de gemeente via a.vanlunteren@urk.nl..

Buurtverenigingen zijn welkom op de Oranjemarkt die op het binnenplein van het gemeentehuis en de bibliotheek te vinden is. Buurtverenigingen hebben zo de gelegenheid om de eigen kas te spekken. Voor gebruik van een kraam wordt een eigen bijdrage van 40 euro gevraagd. Voor opgave of meer informatie over de Oranjemarkt, kan er contact worden opgenomen met Angela van Lunteren van gemeente via a.vanlunteren@urk.nl.