Over stambomen

Werkgroep Genealogie op Urk houdt aanstaande donderdag van 20.00 tot 21.30 uur weer een inloopavond voor belangstellenden. Iedereen die vastgelopen is of vragen heeft over de stamboom, is van harte uitgenodigd. Ingang aan de achterzijde van Museum het Oude Raadhuis. Toegang is gratis en koffie kost 50 cent.


Volwassenbingo

Vakantiepark 't Urkerbos houdt zaterdag een volwassenbingo op de camping. Het spel begint om 20.30 uur, maar de zaal gaat al een half uur eerder open. Iedereen is welkom (kinderen tot twaalf jaar onder begeleiding). Er worden vijf ronden en een superronde gespeeld en een boekje kost 3,50 euro. In de pauze is gelegenheid om drinken en een snack te bestellen.

Fietsen langs
tulpenvelden
met de PCOB

De PCOB organiseert een fietstocht in de periode dat de meeste tulpen in bloei staan in de omgeving van Urk. De tocht staat gepland voor dinsdag 19 april.

Het startpunt is de rotonde bij het Berechja College en het is de bedoeling om, onder leiding van bestuurslid Albert Bakker, te vertrekken om 14.30 uur. De tocht zal ongeveer 20 kilometer zijn, waarbij onderweg gestopt wordt bij mooie plaatsen waar eventueel foto's genomen kunnen worden. Ook staat er ongeveer halverwege een stop gepland, waar eenieder in de gelegenheid wordt gesteld om wat te nuttigen, dit is dan wel voor eigen rekening.

Aanmelden

Opgeven kan voor 15 april bij Jennie Kramer (683170 of 06- 21458879). Leden zijn van harte welkom om ook kennissen of familieleden mee te nemen die nog geen lid van de PCOB zijn.

ZIEKENBOEG

Tandarts Nagib Tairie, van de tandartsenpraktijk aan Het Ruim, heeft bij een fietsongeval zijn rechterenkel gebroken. Vorige week vrijdag is hij geopereerd en zijn er pinnen geplaatst. Hij is nu aan het herstellen van de operatie, dit kan wel een week of acht duren. Een kaartje krijgen vindt hij leuk en kan via:

Nagib Tairie, Het Ruim 4, 
8322 AL Urk