n Een van de vele doelpunten van zaterdagmiddag.
n Een van de vele doelpunten van zaterdagmiddag. Foto:

Hobbyvoetbal beleeft koude start

Het was een koude start van de competitie bij het Hobbyvoetbal afgelopen zaterdag. Een gure wind dwars over de velden en af en toe een regenbuitje, maakten het er niet prettiger op voor de spelers en scheidsrechters. Desondanks werd er lustig op los gescoord.


Ondanks de frisse weersomstandigheden probeerden de hobbyvoetballers er het beste van te maken. Het maken van doelpunten was overduidelijk niet verleerd. In twaalf wedstrijden werden maar liefst zestig doelpunten gemaakt. Uitschieter in de eerste klasse was de wedstrijd tussen Kraaienest en Van Veen Gevelrenovatie die door eerstgenoemde ploeg met 7-1 werd gewonnen. De wedstrijd met de meeste doelpunten in de tweede klasse was die tussen Vof Barend Kramer en Merema Transport. De mannen van de transporteur waren met 0-10 veel te sterk voor hun tegenstander.  


De wedstrijd tussen de kampioenen van vorig seizoen in de eerste en tweede klasse, Flevo Elektro en Visco, werd met 3-0 gewonnen door de regerend kampioen van het hobbyvoetbal.

Over de daadwerkelijke krachtsverhoudingen valt na een speelronde nog weinig te zeggen. Over een paar weken zal daar meer duidelijkheid over zijn.


Uitslagen speelronde 1

1e klasse

Vlak & Strak - Zwaan Straatwerk.        1-1       

Auto Serv. E'oord  - Klein & Knip        3-0

Noordzee Int. - De Flux        1-3

Hout & Ambacht - Dbf        0-0

Kraaienest - Van Veen Gevel.        7-1 

Flevo Elektro - Visco        3-0

2e klasse

Kmr Service - Haventje        2-5

Vof Barend Kramer - Merema        0-10

Zalmhuys - Kramer F./Gebr.Meun        5-0

Amb.football - De Bles/Jeba        2-5

Coenen/Werckpost - Cretier        2-2

Nortec - Brouwer Woninginr.        5-2

n Dit schot zal geen doelpunt opleveren.