Wie heeft de allerliefste moe?!


Wat is er nu leuker dan de allerliefste moeders te verrassen met een berichtje in Het Urkerland?! Met het oog op Moederdag, op zondag 8 mei, houdt Het Urkerland weer een moederdagactie. Berichtjes insturen kan via https://actie.heturkerland.nl.. Berichten met foto kosten 12,50 euro, zonder foto 10 euro. Niet alleen komen de lieve berichtjes op een leuke manier in de krant van donderdag 5 mei te staan, ook maken inzenders kans op een mooie prijs: een luxe high-tea voor vier personen bij de Oude Bakkerij. Berichten insturen kan tot woensdag 4 mei 13.00 uur.


PCOB op de fiets

De PCOB gaat op dinsdag 19 april op de fiets langs de tulpenvelden in de omgeving. Het startpunt is de rotonde bij het Berechja College, het vertrek is om 14.30 uur. De tocht, onder leiding van Albert Bakker, is ongeveer 20 kilometer. Er wordt gestopt bij mooie plaatsen waar eventueel foto’s genomen kunnen worden. Ook staat er halverwege een stop gepland, om wat te nuttigen, dit is dan wel voor eigen rekening. Opgeven kan, voor 15 april, bij Jennie Kramer (683170 of 06- 21458879). Leden zijn van harte welkom om ook kennissen of familieleden mee te nemen die nog geen lid zijn.


Een fuikje breien

Over een paar weken start het Ut Kunstige Vissers Ussien met de cursus fuikje breien. De kosten voor negen lessen zijn 100 euro, inclusief materiaal en koffie. Voor meer informatie: kom vanavond (donderdag) langs tussen 19.00 en 21.00 uur.