n Achter v.l.n.r.: Annelin de Boer, Myrthe de Boer en Ayméelie Romkes. Voor v.l.n.r.: Alissa Bosma, Carlijn Visser en Tannaz Keshavarz.
n Achter v.l.n.r.: Annelin de Boer, Myrthe de Boer en Ayméelie Romkes. Voor v.l.n.r.: Alissa Bosma, Carlijn Visser en Tannaz Keshavarz. Foto:

Meerdere acrogymteams CGV Urk naar ONK

Een aantal acrogymteams van CGV Urk heeft afgelopen zaterdag meegedaan aan de vierde plaatsingswedstrijd voor het Oost Nederlands Kampioenschap. De laatste kans om zich te plaatsen voor de wedstrijden die op 23 april in Varsseveld worden afgewerkt.


Nienke Ruis en Marinthe Schraal werden derde bij de E-jeugd damesparen. Ze zijn reserve voor de finale. Lubette Kramer, Daniek Bennik en Daimy Visser haalden het zilver bij de jeugdgroepen. Antina Wezelman, Anne-Gees Kaptijn en Noa Visscher werden hier eerste met de hoogste score van de hele dag. Beide teams mogen door naar het ONK.


E-junioren Ayméelie Romkes en Tannaz Keshavarz eindigden op een zevende plek en staan reserve. In dezelfde categorie lukte het Annelin de Boer en Alissa Bosma om opnieuw als beste uit de bus te komen en zich te plaatsen voor het ONK.


Myrthe de Boer en Carlijn Visser haalden het brons bij de E-senioren en zijn eveneens geplaatst. Als laatste waren Sanne Kramer en Mirthe Post aan de beurt. Ze doen mee op een niveau hoger bij de D-senioren. Ze sloten de dag voor CGV Urk af met een knappe eerste plaats en een ticket voor de finale.