JONG


Badmintontoernooi - Dinsdagavond is er een badmintontoernooi bij De Rots. Dit start om half zeven. De Rots is ook geopend voor instuif.

Voetbaltoernooi - Op woensdagmiddag wordt er om twee uur voor de jeugd tot en met 16 jaar een voetbaltoernooi gehouden in het Wilhelminapark en op playground De Kotter. Meedoen is gratis, maar het verzoek is wel om op tijd te komen voor het indelen van de teams.

Pompomdieren maken - Woensdagmiddag om half drie is het knutselmiddag in De Rots. De kinderen gaan deze keer pompomdieren maken. Van tevoren opgeven bij Ronald Oeverbeek: 06-10576225. Eigen bijdrage is 1,50 euro per kind.

Viswedstrijd - Donderdagavond is er een poerwedstrijd in De Rots. Deze start om half zeven en de winnaar krijgt een leuke prijs. Ook is De Rots open voor instuif.

BIBLIOTHEEK

Energieloket - Voor iedereen die vragen heeft over energie besparen en energiezuinig wonen, houdt Energieloket Flevoland een spreekuur. Dit vindt elke woensdagmiddag plaats van half drie tot half vijf.

Cultuurvrijdag - Deze Cultuurvrijdag is een kennismaking met Atelier Ankra. Hier ontdekken kinderen hun creativiteit door te werken met allerlei materialen. Tevens exposeert Anja Kramer die dag. De workshop is vrijdag 22 april van vier tot vijf uur en de opening is om half vier. De expositie is gratis, kaarten voor de workshop à 2,50 euro zijn te koop via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie. Vol is vol.

Kindertheater - Matthijs Vlaardingerbroek verzorgt woensdag het Kindertheater. De kinderen ontdekken hun talenten door mee te helpen aan goocheltrucs. Er zijn twee voorstellingen: om 14.00 uur en om 15.30 uur. Bij elke voorstelling kunnen dertig kinderen meedoen. Toegang is gratis, wel op tijd een kaartje reserveren via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie.

Leerwerkloket - Het Leerwerkloket houdt woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur een spreekuur. Iedereen kan hier terecht voor onder andere een cv-check, sollicitatietips of advies over om- en bijscholing.

VERLOREN

z Gouden kettinkje met kruisje. Tel. 06-20085394.

GEVONDEN

z Zwarte Cortina transportfiets met dubbele voorstang, staat al een paar weken op ons garageplein. Tel. 06-21601064.