n Boven v.l.n.r: Herma Radewalt, Alicia van de Berg, Nora Verhoeff en Jengré-ette Kramer. Onder v.l.n.r.: Henny Verhoeff, Angela Kramer, Fenna Bakker en Liesbeth Langman.
n Boven v.l.n.r: Herma Radewalt, Alicia van de Berg, Nora Verhoeff en Jengré-ette Kramer. Onder v.l.n.r.: Henny Verhoeff, Angela Kramer, Fenna Bakker en Liesbeth Langman. Foto:

Actie 'Hart voor Oekraïne' levert prachtig bedrag op

De actie 'Hart voor Oekraïne', waarvoor de jeugdleden van KeepFit  pennen en stickers hebben verkocht, heeft het mooie bedrag van 2.866,50 euro opgeleverd.


Het geld is bestemd voor het 'Fathershouse' in Oekraïne, dat al jaren een veilige haven biedt aan wees- en straatkinderen uit Kiev en wijde omgeving, en nu ook veel kinderen herbergt die slachtoffer zijn geworden van de oorlog. Urk Goes heeft al jaren nauwe contacten met het 'Fathershouse'. Namens Urk Goes was Liesbeth Langman naar KeepFit gekomen om de cheque in ontvangst te nemen.


Komende maandag gaat een delegatie van Urk Goes naar Freiburg. Van daaruit vertrekken diverse transporten, geregeld door sponsoren wereldwijd, met hulpgoederen richting het 'Fathershouse'. 

Jengré-ette en Angela Kramer hadden het hoogste verkoopbedrag en wonnen een tas van KeepFit. Omdat er zoveel kinderen hun best gedaan hebben met deze actie, werd er nog een paar namen getrokken die ook zo'n mooie tas kregen.