Bijeenkomst RPV


Reumapatiëntenvereniging NOP-Urk houdt maandag 25 april een bijeenkomst. Spreker is Han Heetkamp, die vertelt over het belang van goede schoenen en steunzolen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord en begint om 20.00 uur.


Nieuwe cd Geke

De nieuwe paas-cd van Geke staat online. Drie weken geleden is de cd met twaalf liederen, al in de winkel verschenen, maar die kan nu dus ook digitaal beluisterd worden.


GGD op zoek naar
nieuwe panelleden

GGD Flevoland zoekt nieuwe panelleden die vier keer per jaar hun mening willen geven over onderwerpen rondom gezondheid. Iedereen die ouder is dan 16 jaar en in Flevoland woont, kan zich aanmelden via het aanmeldformulier. De link hiernaar is te vinden op de sociale media van GGD Flevoland.


Urker bands treden
op in De Klos

Skallebieter en Below The Surface, twee bands uit Urk, treden zaterdag op in De Klos in Emmeloord. De deur is open vanaf 21.00 uur en er wordt entree geheven.


Caritas Urk start
nieuwe activiteit

Caritas Urk start dinsdag om 15.45 uur een nieuwe activiteit: Minder vitaal-wandelen. Dit is voor mensen die wandelen fijn vinden, maar dit niet meer zo snel en lang kunnen. De groep start vanaf De Hofstee en drinkt hierna een bakje koffie.