n V.l.n.r.: 1 Bart Visscher, William Bloed, Amanda de Kok, Jacolien Ras, Angelina Finsy, Alie Bakker en Welina de Vries.
n V.l.n.r.: 1 Bart Visscher, William Bloed, Amanda de Kok, Jacolien Ras, Angelina Finsy, Alie Bakker en Welina de Vries.

Springwedstrijd levert veel ereplaatsen op

De Junior- en Seniorspringers van CGV Urk moesten zaterdag aantreden in Nieuwleusen voor een individuele springwedstrijd op de onderdelen airtrack, minitrampoline, pegasus minitrampoline en pegasus plank.


Bart Visscher werd vierde op de minitrampoline op A-niveau en behaalde een fraaie tweede plaats op B-niveau op de airtrack. William Bloed stond twee keer op het podium. Hij werd derde op minitrampoline A-niveau en won goud op pegasus minitrampoline in de B-lijn.

Bij de Dames senioren werd Amanda de Kok derde op de pegasus minitrampoline B-lijn en Alie Bakker werd op dit onderdeel eerste in de C-lijn. Jacolien Ras sprong met prachtige series naar het goud op airtrack in de B-lijn. Bij de junioren sprong Willieke Boogerd naar een derde plaats over de pegasus op D-niveau. In de C-lijn was Tamara Koffeman goed bezig. Zij werd tweede op airtrack en minitrampoline.

De A-dames hebben heel hard gewerkt aan de moeilijkheidsgraad, om zich over een aantal weken te kunnen plaatsen voor het NK individueel dat in Ahoy Rotterdam zal plaatsvinden. Annegre Bosma werd derde op pegasus plank. Teamgenoot Immaculate Weerstand behaalde hierbij de tweede plaats en op airtrack wist Immaculate brons te behalen.

Op minitrampoline sprong Desire van Slooten boven alle deelnemers uit. Met een fantastische sprong behaalde ze de gouden medaille.

n V.l.n.r.: Desire van Slooten, Immaculate Weerstand, Willieke Boogerd, Annegre Bosma en Tamara Koffeman.