Afbeelding
Foto:

Racinghouse nieuwe onderneming

Een uit de hand gelopen hobby, zo noemt Klaas de Boer (41) het. Wat begon met het opknappen en weer verkopen van tweedehands motoren, liep uit in het starten van een eigen onderneming, Racinghouse.


In 2020 kocht hij een pand aan de Griend en begon een jaar later met de verkoop van YCF crossmotoren. Dit jaar zijn daar Vent crossmotoren aan toegevoegd. Daarnaast heeft De Boer in de showroom een uitgebreid assortiment elektrische steps en crossfietsen staan, maar ook elektrische brommers voor ouderen.

Extra leuk: jongeren mogen in de zaak zelf komen sleutelen. Ze mogen gebruik maken van het aanwezige gereedschap en Klaas geeft ze waar nodig graag advies.

,,Met Racinghouse wil ik veel producten aanbieden waarmee de klant kan racen en daarnaast klaarstaan voor mensen die voor reparatie van hun elektrische brommer of quad nergens terecht kunnen'', vertelt Klaas de Boer.

In de toekomst wil de ondernemer meerdere dagen geopend zijn. Momenteel is Racinghouse open tijdens de avonduren en op zaterdag.

Racinghouse is te vinden op de Griend 4J. De online webshop is via racinghouse.nl te zien en het bedrijf is te bereiken via 06-30847809.