Chr. Gemengd Koor Urk geeft concert


Het Christelijk Gemengd Koor Urk geeft zaterdag een concert in de Bethelkerk. Het koor, onder leiding van Thom Hesseling, voert het oratorium De Schepping van Johan Bredewout uit. Verder wordt er medewerking verleend door een samengesteld orkest, met onder anderen Jaap Kramer en Jorrit Woudt. Het gesproken woord wordt verzorgd door Sjoerd Bakker en het lichtspektakel door Lub ten Napel. De aanvang is 20.00 uur. De toegang is vrij; wel is er een collecte voor de onkosten. Iedereen is welkom.

JONG

Huttenbouwweek - Dit jaar wordt er in de meivakantie van 3 tot en met 6 mei weer een huttenbouwweek gehouden. Gedurende deze dagen wordt er een eigen hut gebouwd. Op donderdagavond is er een gezellig kampvuur en daarna mag iedereen in zijn/haar eigen hut blijven slapen. Deelnemers dienen tussen 11 en 15 jaar te zijn. Inschrijven kan bij De Rots. Hier liggen inschrijfformulieren en kan de eigen bijdrage van 45 euro worden voldaan. Dit is voor alle dagen inclusief eten en drinken.

Soos - Vrijdag is er voor scholieren van het voortgezet onderwijs de eerste Soosavond in De Rots. De deuren zijn van 19.30 tot 23.00 uur geopend. De entree bedraagt twee euro en iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een gratis consumptie. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Frans de Vries via frans@caritasurk.nl.

Meiden onger Eenkanger - Vrijdagavond komen de Meiden onger Eenkanger samen voor een gezellige beautyavond. Deze samenkomst is voor alle meiden van 11 tot en met 15 jaar. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Opgeven kan bij Femke Kramer: 06-18830710. Eigen bijdrage is twee euro.

Kanoën in Giethoorn - Voor vrijdag 29 april kan de jeugd met de leeftijd van tien jaar en ouder zich opgeven om mee te gaan kanoën in Giethoorn. De groep vertrekt om twee uur vanaf ’t Jeugd. Deelname kost 15 euro en aanmelden hiervoor kan bij sportcoach Luut via: 06-20331101. Er kunnen een beperkt aantal personen mee, dus wees er snel bij want vol is vol.

VERLOREN

z Gouden oorbelletje met scholletje erin, 7 maart. Tel. 06-22038325.

z Blauw kentekenplaatje van scooter, FGG-21-Z. Tel. 06-22266720.

z Omgeving Urkerhard/Schol: zilverkleurige slavenarmband met roze en lichtblauwe steen. Tel. 685479.