Vbs zoekt

vrijwilligers


De vakantiebijbelschool is nog op zoek naar vrijwilligers voor de week van 22 tot en met 26 augustus. Wie het leuk lijkt om mee te werken, kan maandag komen om zich op te geven. De week is ook geschikt voor een maatschappelijke stage. De tweede algemene vergadering is maandag om 19.30 uur in de Ichthushof.



Eiland Urk geeft
concert in Kampen


Het Christelijk Mannenkoor Eiland Urk onder leiding van Gerrit Schinkel geeft zaterdag een concert voor Stichting Bonisa. Deze stichting komt op voor de onderdrukte bevolking in Myanmar. Europarlementariƫr Bert-Jan Ruissen is deze avond aanwezig voor een toelichting. Het concert begint om 19.20 uur in de Bovenkerk in Kampen. Kaarten kunnen aan de deur gekocht worden of van tevoren via de website eilandurk.nl. Ook is het concert te volgen via het YouTubekanaal van Eiland Urk.



Bezoek Floriade 

Alzheimer Dag


Alzheimer Flevoland nodigt inwoners van Flevoland met dementie en hun mantelzorgers uit voor een bezoek aan de Floriade op Wereld Alzheimer Dag op 21 september. Het thema is dit jaar 'Samen op pad'. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. Wie zich alvast aan wil melden kan hiervoor een formulier aanvragen bij flevoland@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch contact opnemen via 06-57829590. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.