Afbeelding
Foto:

Nieuw: hondentrimsalon Spetters

Wanneer ze bezig is in haar gloednieuwe hondentrimsalon zit ze doorgaans onder de spetters, maar wanneer de laatste hand is gelegd aan het hondje is het weer een echte spetter. Over de naam van haar onderneming hoefde Corine Hakvoort dus niet zo heel lang na te denken. Hondentrimsalon Spetters aan de Beatrixstraat 29 is afgelopen vrijdag officieel geopend.

 

Corine is getrouwd met Jelle, en moeder van Dennis (11) en Yara (4). ,,Toen onze jongste ook naar school ging, kwam er voor mij ook ruimte om weer te gaan werken. Maar dan wilde ik ook echt iets doen wat ik leuk vind. Toen we een keer langs een trimsalon reden, dachten we ineens: is dat niet wat? Ik houd erg van honden en zelf hebben we een Pomsky, een kruising tussen een Husky en een Pomeriaan. Zo'n hond heeft nauwelijks knip- en scheerwerk nodig, met een ontwolbeurtje is het alweer gedaan'', vertelt Corine. Maar het idee was wel geboren en de locatie snel gevonden: een deel van de overkapping bij de woning kon worden omgetoverd tot trimsalon, en Corine startte met de opleiding tot hondentrimster. Deze opleiding is inmiddels met goed gevolg afgerond, Corine deed ervaring op bij een een collega, en ook de cursus EHBO gericht op honden is met een diploma bekroond. In de afgelopen tijd heeft Corine al een klantenkring opgebouwd, maar er is nog plek genoeg. 


Hondentrimsalon Spetters is vooralsnog drie dagen per week geopend (maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 5 uur). Meer weten of een afspraak maken: hondentrimsalonspetters.nl, of kijk op de gelijknamige Instagram en Facebookpagina.