Domineesweg tijdelijk dicht


De Domineesweg is van dinsdagavond zes uur tot woensdagochtend zes uur gestremd. Ter hoogte van de toekomstige Zeeheldenwijk komt boven de weg een oversteek voor de zandpersleiding. Voor automobilisten worden omleidingsroutes aangegeven. Fietsers en bromfietsers worden langs het werk geleid.


6.800 euro gegeven
voor Hartstichting

De collecteweek voor de Hartstichting heeft het mooie bedrag van 6.800 euro opgeleverd. De organisatie bedankt alle wijkhoofden en trouwe collectanten voor hun inzet.


Hiltje Post bij
Vrouwen Plus

Hiltje Post is dinsdagochtend vanaf tien uur te gast bij Vrouwen Plus in De Rots. Ze is de persoon achter POST50PLUS en helpt om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door voedingsadvies te geven aan vrouwen in de overgang.


Oekraïense dienst
in de Rehobothkerk

Morgenavond (dinsdag) is er om 19.00 uur een Oekraïense samenkomst in de Rehobothkerk. Voorganger is ds. Vinogradsky. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting. Voor vragen bel 06-86871150.


De ideeënbus

De ideeënbus Leefbaar Platteland toert door Flevoland om mensen met ideeën te ontmoeten en hen verder te helpen. Komende woensdag staat de bus van één uur tot vier uur op de parkeerplaats van winkelcentrum Urkerhard.


Collectant gezocht


Het Nationaal MS Fonds is op zoek naar collectanten die in de week van 27 juni tot en met 2 juli willen collecteren. Dit kan door langs de deuren te gaan of digitaal. Aanmelden kan via nationaalmsfonds.nl/collecteren.

Verloren

z ID-kaart. G.H.G. Mensink. Tel. 06-13694641.

z Zwarte jongensbakfietsje, merk: Cargo. Stond op Koningsdag op het Wilhelmina park. Tel. 0630808572.

z Zwarte kanten sjaal/doek. Tel. 06-12076086.

z Gouden oorbel (hamer, zaag, troffel). Tel. 06-53213253.