JONG

Meivakantie - Deze week wordt er (tot en met vrijdag) elke middag om twee uur in het Wilhelminapark een leuke activiteit georganiseerd door de sportcoaches van Caritas Urk. Aanmelden niet nodig. Er wordt een eigen bijdrage van een euro gevraagd.

Kanoën in Giethoorn - De activiteit kanoën in Giethoorn met de sportcoaches is verplaatst naar vrijdag om twee uur. Ben jij 10 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te gaan, geef je dan snel op! Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan tot en met woensdag bij Luut via: 06-20331101.

Meiden onger Eenkanger - Vrijdagavond komen de Meiden onger Eenkanger weer samen voor een gezellige avond. Deze samenkomst is voor alle meiden van 11 tot en met 15 jaar. Deze avond, van 19.00 tot 20.30 uur, gaan de meiden hun eigen lipgloss maken. Aanmelden bij Femke Kramer door een WhatsApp-bericht te sturen naar: 06-18830710. Er wordt een eigen bijdrage van twee euro gevraagd.


Huttenbouwweek - Voor in de meivakantie stond de Huttenbouwweek gepland. Vanwege te weinig aanmeldingen is ervoor gekozen om deze te verplaatsen naar de zomervakantie. De exacte data zijn nog niet bekend, maar aanmelden kan al wel vast. Gedurende vier dagen bouw je aan een eigen houten hut. De een na laatste avond is er een gezellig kampvuur en mag iedereen daarna in zijn hut blijven slapen. Deze activiteit is voor kinderen van 11 tot 15 jaar te zijn. Inschrijven kan bij De Rots aan de Urkerweg 64. Hier liggen inschrijfformulieren klaar en kan direct de betaling voor een eigen bijdrage van 45 euro worden gedaan. Dit is voor alle dagen inclusief eten en drinken.