Parkinson Café gaat van start


Het Parkinson Café Emmeloord begint vrijdag in de Hof van Smeden in Emmeloord, Smeden 5. Deze middag geeft Monique Goffree bewegen en zitdans. Hierna is er ruimte voor vragen en informatie. De inloop is om 14.15 uur en de entree is 2 euro, inclusief koffie of thee.


MS Fonds op zoek
naar collectanten

Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten die in de week van 27 juni tot en met 2 juli willen collecteren. Dit kan door langs de deuren te gaan of digitaal. Aanmelden of meer informatie krijgen kan via nationaalmsfonds.nl/collecteren. De opbrengst gaat naar wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en de oplossing voor MS.


Infokring dementie
voor mantelzorgers

Caritas Urk houdt dinsdag een avond voor mantelzorgers. Het thema is Verschillende vormen van dementie en Louis Hahn geeft inzicht in het ziektebeeld en de stadia van de ziekte. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de kantine van Gemeente Urk, ingang Damlaan. Aanmelden via 0527-683346 of annerie@caritasurk.nl.


Hangplanten te
koop bij De Poort

Op het parkeerterrein bij De Poort zijn zaterdag 7 mei vanaf 10.00 uur grote hangplanten te koop. De opbrengst is voor de zending.