Lubbert Kramer kandidaat voor VVD in Dronten


Ook in de gemeente Dronten kan bij de komende gemeenteraadsverkiezingen gestemd worden op een kandidaat van Urker komaf. Lubbert Kramer doet daar mee namens de VVD.

De 32-jarige Kramer woont in Biddinghuizen. Hij staat op nummer acht op de kandidatenlijst. De partij is nu de grootste in de gemeenteraad van Dronten, met zeven zetels. Daarnaast levert de VVD twee wethouders. Ook in de gemeente Noordoostpolder staan Urkers op de lijst. 


Sing4Him
over bidden

De Sing4Him wordt zondagavond weer gehouden in De Poort. Het thema, met het oog op Biddag, is 'Bidden, aanen samen, ogen dicht', rondom het Bijbelboek Daniël. Vanwege de maatregelen is het aantal zitplaatsen beperkt (aanmelden via de website van de Gereformeerde Kerk Urk), maar aanschuiven kan ook via de livestream van GKU PKN op YouTube. De aanvang is kwart over zeven.


Studiedag Israël

Met als thema 'Verleden, heden en toekomst van Israël' is er zaterdag om 10.00 uur in restaurant Het Achterhuis een studiedag over Israël. Spreker is S. van der Hoeven uit Strijen. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er twee studies en vanaf 14.00 uur is de laatste studie en mogelijkheid tot het stellen van vragen. Voor meer informatie of aanmelden: genade@ziggo.nl.

Burgerlijke stand

Geboren: Tromp Jelle, zoon van Jauke Kapitein en Kitty Korf, Schouw 3, 12 januari 2022.
Kris Klaas Riekelt, zoon van Theunis Schenk en Lea Pasterkamp, Zinkstuk 10, 20 januari 2022.
Klaas Lucas, zoon van Lucas Brands en Jantine Bakker, Wilhelminalaan 48, 27 januari 2022.
Trijntje Mina, dochter van Jacob Hoekstra en Martine Ras, Arianehof 3, 29 januari 2022.

MELDING: nog niet in burgerlijke
stand gezien? Bel dan met 689191.