Dominee Van de Kieft bedankt


Dominee D.E. van de Kieft heeft bedankt voor het beroep dat op hem was uitgebracht door de gemeente van Terneuzen. De predikant blijft daardoor verbonden aan de plaatselijke Gereformeerde Gemeente in Nederland, de Menorahkerk, waaraan hij verbonden is sinds 2018.


Bazaringo!

Een heuse online spelshow voor het hele gezin, dat beloven de organisatoren van de Bazaringo aanstaande zaterdagavond om half acht. De prijzen zien er in ieder geval veelbelovend uit met een tablet, hotelbon en contanten. Op het programma staan quizvragen, leuke opdrachten, muziek en een bingo. De opbrengst gaat naar de zending. Meedoen? Kaarten kosten 3 euro (5 ronden) of haal voor 15 euro meteen een hele straat (6 x 5 ronden). Kaarten zijn nog te koop bij Intertoys Koster.

Jong

Jachtseizoen - Het Wilhelminapark staat aanstaande vrijdagmiddag vanaf twee uur in het teken van het spel Jachtseizoen. Doe gezellig mee!

Mountainbike clinic  - Jeugd van 10 tot en met 15 jaar kan zich opgeven voor een mountainbike clinic door het Urkerbos. Zaterdag 5 februari, start twee uur vanaf 't Jeugd. Deelname kost vijf euro. Opgeven via eize@cartiasurk.nl.

Bandenstuit - De jeugd kan volgende week dinsdagavond om half zeven meedoen met bandenstuit in het Wilhelminapark.

Lasergamen - Donderdagavond 10 februari is er voor de jeugd lasergamen in het Wilhelminapark. De start is om half zeven. Deelname kost een euro. Opgeven via eize@caritasurk.nl.