Infokring dementie voor mantelzorgers


Caritas Urk houdt dinsdag (morgen) een bijeenkomst voor mantelzorgers. Het thema is 'Verschillende vormen van dementie' en spreker Louis Hahn geeft inzicht in het ziektebeeld en de stadia van de aandoening. De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de kantine van het gemeentehuis, via de ingang aan de Damlaan-kant. Aanmelden kan via 683346 of mail naar annerie@caritasurk.nl.


Koffieochtend voor
ouders van een
zorgintensief kind

Voor ouders van kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking houdt Caritas Urk geregeld een koffieochtend om elkaar te ontmoeten. De eerstvolgende vindt aanstaande woensdag van 10.00 tot 11.30 uur plaats in De Rots aan de Urkerweg. Aanmelden kan via mantelzorg@caritasurk.nl of 0527-683346.


Avondje over
stambomen

Iedereen die zich bezighoudt met genealogie, oftewel stamboomonderzoek, is donderdagavond van harte welkom in Museum het Oude Raadhuis. Tussen acht uur en half tien kunnen belangstellenden daar terecht voor informatie of voor hulp bij een vastgelopen onderzoek. De koffie staat klaar voor vijftig cent per kop. Let op: de toegangsdeur is te vinden aan de achterzijde van het museum.

Koffieochtend voor
ouders van kind
met autisme

Het opvoeden van een kind met autisme vraagt vaak extra aandacht en inspanning van ouders. Speciaal voor hen houdt Caritas Urk geregeld een koffieochtend. De eerstvolgende vindt donderdag van 10.00 tot 11.30 uur plaats in De Rots. Aanmelden kan via mantelzorg@caritasurk.nl.

JONG

Cup Challenge  

Aanstaande dinsdag wordt er om half zeven een Cup Challenge gehouden in De Rots aan de Urkerweg. Wie het snelste en handigste met de bekers is, wordt uitgedaagd door de sportcoaches van Caritas Urk. De Rots is tevens geopend voor instuif; kom gezellig langs!

Voetbaltoernooi 

Woensdagmiddag wordt er in het Wilhelminapark en op playground De Kotter om twee uur een voetbaltoernooi gehouden voor de jeugd. Iedereen mag meedoen; wees op tijd voor de teamindeling.

Vlieger maken 

Woensdagmiddag is het knutselmiddag in De Rots aan de Urkerweg. Deze gezellige en creatieve middag start om half drie en de kinderen maken deze keer een vlieger. Van tevoren opgeven bij Ronald Oeverbeek; stuur een appje naar 06-10576225. De eigen bijdrage is 1,50 euro per kind. Dit is inclusief wat drinken en lekkers.

Karaoke 

Donderdagavond is De Rots aan de Urkerweg om 18.30 uur open voor instuif en een gezellige karaoke.