BIBLIOTHEEK


Digi Café – Voor iedereen met vragen over telefoon of tablet, is er elke vrijdag van tien tot twaalf uur het Digi Café. Er is een biebmedewerker om vragen te beantwoorden.

Lego WeDo – Voor wie van Lego en van computers houdt, is er vrijdag van drie uur tot half vijf Lego WeDo. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kaarten à 5 euro zijn te koop via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie. Er is plaats voor tien kinderen.

Leerwerkloket – Het Leerwerkloket geeft advies over mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Elke eerste en derde maandag van de maand is er een gratis spreekuur van tien tot één uur.

Energieloket – Voor wie vragen heeft over energie besparen en energiezuinig wonen, geeft Energieloket Flevoland onafhankelijk advies: elke woensdagmiddag van half drie tot half vijf.

Podium Vrijdag - Voor meiden en jongens is er vrijdag 20 mei van vier tot vijf uur een workshop zingen. Samen met de band worden popliedjes ingestudeerd. Kaarten à 2,50 euro zijn te verkrijgen via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie.

VERLOREN

z Tommy Hilfiger wit schoentje, mt. 19, omg. bos/watervalletje/singel achter het palenscherm. Tel. 06-38203992.

GEVONDEN

z Geel/groene parkiet met een blauwe staart. Tel. 06-11529966.