Afbeelding
Foto:

Minifair in de Theetuin Nagele


De familie Kramer in Nagele, woonachtig aan Sluitgatweg 18, houdt komende zaterdag een gezellige mini fair. Van elf tot vijf uur is de Theetuin geopend voor koffie of thee met gebak, huisgemaakt ijs en broodjes hamburger. Ook is er een kleedjesmarkt, zijn er workshops en is er vertier voor de kinderen. De opbrengst is deze keer onder andere voor de Theetuin Nagele zelf. Iedereen is van harte welkom.


Open repetities
Geke's Tiental

Aanstaande zaterdagen 14, 21 en 28 mei zijn er open repetities bij Stichting Zangschool Geke`s Tiental. Locatie is het gebouw van het Leger des Heils, Wijk 2-6. Aanvang is 18.00 uur, tot 19.00 uur. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar, die van zingen houden en graag willen leren zingen, zijn van harte welkom op deze open lessen. Bij aanmelding mogen deze leerlingen meedoen aan het Kerstproject 2022 dat in juni gaat starten. De zanglessen daarvoor zijn op de zaterdagavond. Voor meer informatie: gekestiental.nl.


Informatieavond over nalatenschap

Nalatenschapsadviseur Chris Weening is donderdagavond te gast in de bibliotheek. Hij zal daar gaan vertellen over nalatenschap. Kaarten voor deze lezing zijn gratis verkrijgbaar via flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie.


Jubileumconcert 30 jaar Promise

Om het dertigjarig bestaan te vieren, treedt gospelgroep Promise op vrijdag 10 juni op in theater 't Voorhuys in Emmeloord. Tijdens dit jubileumconcert wordt u meegenomen door 30 jaar Promise, met voor de pauze nummers uit de projecten Gloria, Credo en U, en na de pauze een aaneenschakeling van bekende gospel- en worshipnummers uit het repertoire van het koor. Vrijdag is zowel de online als fysieke kaartverkoop gestart via: theater-voorhuys.nl (kassa@theater-voorhuys.nl).