Bijbellezing in de Elimkerk


Ds. P.J.T. van den Herik houdt donderdag de laatste Bijbellezing dit seizoen. De dominee maakt daarin een vervolg in de reeks lezingen uit het Bijbelboek 1 Samuël 2. Iedereen is om half acht van harte welkom in de Elimkerk.


Paardrijlessen
voor mensen
met een beperking

Stichting Balansruiters biedt paardrijlessen aan voor mensen met een beperking. Deze lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag op de manege in Emmeloord. Ze vinden plaats tijdens schooluren, in de namiddag en in de avond. De kosten voor deelname hieraan zijn vijftig euro per maand. Stichting Balansruiters is op zoek naar vrijwilligers die zich betrokken voelen bij deze doelgroep en/of met paarden. Om nieuwe ruiters kennis te laten maken met de paardrijlessen kunnen zij zich aanmelden voor een gratis proefles. Dit kan via secretariaat@balansruiters.nl of telefonisch via 06-19099979. Ook voor vragen over vrijwilligerswerk kunnen belangstellenden hier terecht.


Maarten Lutherschool in actie voor Steunfonds Israël

De leerlingen van de Maarten Lutherschool houden donderdag een projectmiddag waarbij er verschillende activiteiten te doen zijn en de in het thema versierde klaslokalen te bekijken zijn. Deze feestelijke middag start om half drie en duurt tot zes uur. De opbrengst van dit project is bedoeld voor Steunfonds Israël.


Bijbellezing in
de Menorahkerk

Dominee D.E. van de Kieft houdt woensdag een Bijbellezing in de Menorahkerk. Iedereen is om half acht van harte welkom om te komen luisteren.

Gevonden

z Vorige week op het fietspad van de Vomtweg: cadeaubon van de Oude Bakkerij. Tel. 06-20827784.

z Sleutelbos met 6/7 sleutels. Tel. 06-31280853.

z Vrijdag 13 mei: omg. winkelcentrum / de Waard: lichtblauw gebreid babybroekje. Tel. 06-82058878.

Verloren

z Weggevlogen: geelgroene kanarie. Tel. 06-20793846