De Blijde Stem geeft miniconcert


Kinderkoor De Blijde Stem, onder leiding van Minne Veldman, geeft woensdag een miniconcert in de Rehobothkerk. Zoals elk jaar sluit het koor hiermee het zangseizoen af. Er staat samenzang op het programma en verschillende kinderen zullen solozingen. Het concert begint om 17.00 uur en duurt ongeveer 30 à 40 minuten. De toegang is gratis, bij de uitgang wordt een collecte gehouden.


Volwassenbingo in 't Urkerbos

Vakantiepark 't Urkerbos houdt zaterdag om 20.30 uur een bingo voor volwassenen (kinderen onder begeleiding). Iedereen is welkom. De zaal gaat om 20.00 uur open. Een boekje voor 5 ronden kost 3,50 euro. Ook is er een superronde en loterij. In de pauze is er gelegenheid om een snack te kopen.


ZingenOpUrk
in De Schelp

Onder leiding van dominee Vlijm is er donderdag op Hemelvaartsdag in De Schelp een interkerkelijk moment van ZingenOpUrk. Het begint om 20.00 uur en is rond 21.15 uur afgelopen. Het thema is: 'een hoopvolle toekomst'. Iedereen is van harte uitgenodigd.


Oproepje gebed

Stichting Ik was een vluchteling houdt zondag weer het maandelijkse gebed voor vluchtelingen. De avond is van 20.30 tot 21.15 uur in de kantine van Bakker Bedrijfsartikelen, Inschot 5 (ingang bij de zijdeur). Allen hartelijk welkom.