RPV NOP-Urk houdt bijeenkomst


Reumapatiëntenvereniging Noordoostpolder-Urk houdt maandag 30 mei een bijeenkomst. Spreker is boswachter Harco Bergman, die vertelt aan de hand van zijn fotopresentatie 'Een reis door alle seizoenen in het Kuinderbos'. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord. Gasten zijn van harte welkom.


Parkinson Café
weer van start

Het Parkinson Café Emmeloord opent vrijdag 3 juni weer haar deuren op de locatie Hof van Smeden 5, zaal Aambeeld. Om 14.15 uur is de inloop en de middag wordt ingevuld door Annie Wennekers, voorzitter van de Zonnebloem, afdeling Emmeloord. Zij zet uiteen wat de Zonnebloem kan betekenen en daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. Entree 2 euro, inclusief koffie of thee.


Gezinsdienst op
Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, is er een gezinsdienst in De Morgenster. De dienst begint om 10 uur en is voor alle leeftijden. Er is oppas voor de kleintjes tot en met 4 jaar. Het thema van de dienst is 'See You!' en er is toneel, drama, solo- en samenzang. Iedereen is uitgenodigd.


Braderie Oud Urk

Winkelcentrum Oud Urk houdt vrijdagmiddag een braderie in de Prins Hendrikstraat. Tevens is er een koopavond tot 20.00 uur.