Topprestatie Sjef Custers op Chimay

Winst voor nestor van vereniging

Door 19 liefhebbers van PV Flevoland werden donderdagavond bijna 450 duiven ingemand voor de tweede midfondvlucht van het seizoen vanuit het Belgische Chimay.


De duiven moesten een afstand afleggen van 305 kilometer voordat thuishaven Urk werd bereikt. Het werd een mooie vlucht, waarbij in het samenspel NOP-Urk, de winst, niet voor de eerste keer dit seizoen, naar Maarten Hakvoort ging.


Winst voor nestor Custers

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor onze nestor Sjef Custers, met ruim twee kilometer voorsprong op de tweede in de vereniging. Een fantastische prestatie van Custers. Bij de jeugd was de eerste plaats voor Wouter Kroon en de tweede plaats voor Leontien Bonestroo.


Top tien

1 Sjef Custers; 2 Riekelt en Jannie Brands; 3 en 6 Piet Zeeman; 4 Bertram van Zuiden; 5 en 7 Tiemen Schinkel en Lub Korf; 8 Robbie Vahl; 9 Meindert en Jan de Boer; 10 Johannes Schinkel


Donderdag kan ingekorfd worden voor de eerste dagfondvlucht vanuit het Franse Sourdun. Vrijdag is de inkorving voor de vierde vitessevlucht vanuit het Limburgse Weert.