DBKC neemt Advanced ICT over

Verrassend nieuws in het Urker ICT-landschap: Advanced ICT en het bijbehorende Yotta Cloud worden overgenomen door DBKC ICT & Kantoor. Met deze stap versterkt DBKC haar positie in de regio Urk/Noordoostpolder en daarbuiten.


DBKC laat weten: ,,Advanced ICT is een sterk bedrijf op het gebied van ICT. Sinds 2001 biedt Advanced ICT betrouwbare en veilige ICT- en clouddiensten. Door de krachten te bundelen krijgt DBKC ICT & Kantoor de kans om met de aanvullende diensten van Advanced ICT nog meer focus te leggen op innovatie en kwaliteit. Bovendien is het landelijk opererende Yotta Cloud een mooie toevoeging voor DBKC Hosting, de hostingtak van DBKC, die ook landelijk actief is."

,,Advanced ICT staat bekend om haar persoonlijke aanpak en klantbenadering. Dat zien we terug in de kwaliteit van de oplossingen, producten en diensten die Advanced ICT levert. Daarmee zijn ze een mooie aanvulling op ons portfolio. Het past ook mooi in de groei die we in de afgelopen jaren met DBKC mochten bereiken”, aldus Jacob Romkes, algemeen manager van DBKC.

,,We zijn enorm blij met deze samenwerking", zegt Pieter Baarssen, eigenaar van Advanced ICT. ,,We zien een sterke groei in de markt, die we onder de vlag van DBKC nog beter kunnen bedienen. Ons totale ICT-portfolio wordt breder en daardoor kunnen wij onze klanten van nog meer diensten en producten voorzien. De nieuwste cloudoplossingen en digitale werkplekdiensten zijn voor onze klanten echt van toegevoegde waarde.”