Afbeelding
Foto:

Kinderbingo bij 't Urkerbos


Vakantiepark 't Urkerbos houdt zaterdag om 16.00 uur een leuke kinderbingo. Iedereen is welkom. Het kost 3,50 euro per boekje, inclusief een bekertje ranja, en er zijn superleuke prijzen. De zaal is open vanaf 15.30 uur.


Sporttoernooi
van Rehoboth

Het jaarlijkse sporttoernooi van schoolvereniging Rehoboth wordt dinsdag 31 mei vanaf 09.00 uur gehouden. Alle leerlingen van groep 8 gaan voetballen, grenswerpballen en slagballen. De afgelopen weken is er al flink geoefend tussen de zeven scholen onderling en het belooft een spannende competitie te worden. Vooral het grenswerpballen is een speciaal onderdeel van deze dag. Er zijn veel moeders die deze sport op de basisschool hebben geleerd en met vele tips langs de kant staan. Iedereen is welkom.


Urker bedrijven
genomineerd voor
Flevopenningen

Korf Vis is genomineerd voor de Flevopenning TOP-onderneming voor ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. Het bedrijf was op Urk al 'onderneming van het jaar'. Daarnaast is Jumbo Hofstee genomineerd voor 'Ambassadeur Participatie Flevoland', voor werkgevers die zich inzetten voor de inclusieve arbeidsmarkt.


Rommelmarkt Zate

Voor de rommelmarkt van vrijdag vanaf 14.00 uur, op het grasveld bij de Zate, worden kinderen gezocht die er met hun kleedje gezellig bij komen zitten. Eten of drinken verkopen niet toegestaan.

ZAKENNIEUWS

Speciale avond Marco Marknesse

Marco Marknesse hield donderdag een speciale avond voor haar klanten. Bekende ontwerpers en interieurstylisten uit eigen regio gaven advies tijdens speeddates. Ook waren er presentaties over kleur in het interieur, persoonlijke kunst en akoestiek in de woning.