n  Jeugdteam v.l.n.r.: Lydiah Bakker, Coline Koffeman, Noamy Bakker, Williene Bakker, Joyce Kramer, Seline van Leeuwen, Shantaly van Brunschot, Meri Lambregtse en Catelynn Romkes.
n Jeugdteam v.l.n.r.: Lydiah Bakker, Coline Koffeman, Noamy Bakker, Williene Bakker, Joyce Kramer, Seline van Leeuwen, Shantaly van Brunschot, Meri Lambregtse en Catelynn Romkes.

Springwedstrijd levert meerdere medailles op


Een grote afvaardiging van CGV Urk toog afgelopen zaterdag naar het Friese Koudum voor een springwedstrijd. Voor de jongste turnsters was dit hun eerste wedstrijd, maar van zenuwen was geen sprake, want ze behaalden met hun overallscore een mooie zilveren mediaille.

Er deden twee juniorenteams level 6 mee met de wedstrijden. Team 1 wist beslag te leggen op twee medailles. Er was goud op het onderdeel kast-trampoline en overall werd het team derde. Ook team 2 wist de bronzen medaille overall binnen te slepen.

De junioren level 5 hadden pittige tegenstanders, maar wisten toch met een prachtige overallscore een zilveren plek te bemachtigen.

Het damesteam senioren level 6, wist behaalde zilver op het onderdeel airtrack en de derde plaats overall.

De dames senioren level 4 moesten de dag afsluiten. Zij waren in het deelnemersveld de jongste meiden met heel wat pittige tegenstanders. Desondanks wisten ze zich goed staande te houden en behaalden de bronzen medaille met een prachtige overallscore.

n Senioren level 4 v.l.n.r.: Marjorieke Nentjes, Evelien Eschbach, Lina Chanbari, Margriet Postma en Anieke Hakvoort.
n Achter Seniorenteam level 6 v.l.n.r.: Alicia van de Berg, Margreet Mazereeuw, Rosalien Korf, Angela Kramer en Ingrid Berkhout. Midden juniorenteam 2 v.l.n.r.: Elianne Post, Ranomi Janson, Rihanna Hakvoort, Loïs van Slooten en Julia Visser. Voor juniorenteam 1 v.l.n.r.: Catharina Brouwer, Sofie de Boer, Anna Maria de Boer en Anne Sophie Janson.
n Junioren level 5 v.l.n.r.: Zhen-Daya Emers, Laura de Boer, Anniek Kaptijn, Marylin Hakvoort, Joëlle van Woerden, Jannelynn Wakker, Josefhina Bakker en Evy van Urk.