Caritas op zoek naar vrijwilligers


Caritas is op zoek naar vrijwilligers. Er wordt een gastvrouw of gastheer gezocht tijdens de warme maaltijd op De Hofstee. Daarnaast zoekt Caritas een vrijwilliger voor het ontbijt in Het Kompas en een vrijwilliger voor de duofiets of als wandelmaatje. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Henria Romkes of Adrie Korf via 0527-683346 of vrijwilligerswerk@caritasurk.nl.


Radio Starlight Urk
op middengolf

Het internetradiostation Radio Starlight Urk gaat binnenkort op de middengolf uitzenden. Agentschap Telecom heeft hier in juni een vergunning voor verleend. De uitzendingen op de middengolf zijn van 7.00 tot 19.00 uur; daarnaast blijft de internetstream van het radiostation integraal doorlopen.


Zomertour CU
komt naar Nagele

De zomertour van de ChristenUnie houdt op 1 juli halt op MFC Het Rietveld in Nagele. Meindert Bakker, fractievoorzitter van ChristenUnie Urk, laat weten: ,,Het vertrouwen in de politiek staat onder druk en daarom is het belangrijk de link te leggen tussen lokaal en landelijk." Tickets zijn te bestellen via christenunie.nl/zomertour.

ZAKELIJK

Wegens vakantie is er op maandag 27 juni geen spreekuur bij dierenartspraktijk Rotholm. Voor spoedgevallen is de praktijk bereikbaar via 0527-613500.