Zaterdag vierde

editie Beer & BBQ

Op het terrein van Duc Diving aan het Marsdiep 23 vindt zaterdag de vierde editie plaats van Beer & BBQ op Urk. Iedereen is tussen tien en zes uur van harte welkom.


De organisatie is erin geslaagd verschillende standhouders aan zich te binden, die de bezoekers kunnen informeren over alles wat maar te maken heeft met vuur en rook. Willem van Leeuwen: ,,Er zullen zeker 15 stands zijn, waaronder een aantal met een keur aan barbecues en smokers. Natuurlijk zal er ook van alles te eten en te drinken zijn. Niet alleen vlees, maar bijvoorbeeld ook zalm, gerookte paling en pizza's."

The BBQ Animals, No Rubbish en BBQ Village zijn bekende namen die zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur onder andere aanwezig zullen zijn met hun producten. Maar ook Het Vershuys en Kaptijn Juweliers zijn deelnemer aan Beer & BBQ. 

De weersverwachting voor het weekend ziet er goed uit. Een prima temperatuur en misschien een spatje regen. ,,We gaan in ieder geval ons best doen er een feestelijke dag van te maken, waarbij we ook aan de kinderen hebben gedacht. Er zijn springkussens, een ballonnenclown en er kunnen glitter-tattoos worden gezet. De swingende band 'the Boogie Dogs' zorgt tijdens de middag voor gezellige muziek. Als laatste hebben we nog een hele leuke verrassing in petto, maar daar ga ik verder niets over verklappen", aldus Van Leeuwen.


Tijdens het evenement wordt er een grote verloting gehouden waarmee verschillende prijzen te winnen zijn.