Interkerkelijk gebedsuur


Samen zingen en bidden. Dat staat centraal op de interkerkelijke gebedsavond in De Poort op vrijdag 24 juni. De bijeenkomst begint om 19.15 en duurt tot 20.00 uur. In gebed wordt stilgestaan bij de kerk, de jongeren op Urk en algemene en persoonlijke zaken. Iedereen is van harte uitgenodigd.


Gebed voor
vluchtelingen

Het maandelijks gebedsuur voor vluchtelingen wordt zondagavond weer gehouden. De organisatie ervan ligt in handen van Stichting Ik was een vreemdeling. De bijeenkomst begint om 20.30 uur in de kantine van Bakker Bedrijfsartikelen aan het Inschot 5 (ingang bij de zijdeur) en duurt tot 21.15 uur. Allen hartelijk welkom!



Minne gaat op tour

De zomerse orgelconcertserie van Minne Veldman is van start gegaan en de komende maanden staan er door het hele land concerten gepland. Het volledige programma is te vinden op minneveldman.nl. Vrijdag 1 juli om 20.00 uur speelt Veldman in de Grote Kerk te Vollenhove.


Lutherreis: een
leerzame excursie

Dominee J. Bos organiseert bij voldoende belangstelling medio oktober een 5-daagse Lutherreis door Duitsland. ,,Ons uitgangspunt is een goed verzorgde reis met 4- of 5-sterren verblijf en een mooie leerzame excursie.'' Voor meer informatie of opgave: ds. J. Bos via 06-48453511, of jbosurk@solcon.nl.


Ledenvergadering
van Rehoboth

Schoolvereniging Rehoboth roept haar leden op tot het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering op dinsdag 28 juni, aanvang 20.00 uur. Aanmelden kan door (tot 25 juni) een e-mail te sturen naar bestuurskantoor@rehoboth.nu.