Interne competitie Dartvereniging Urk


Voor de ruim 70 deelnemende leden van Dartvereniging Urk aan de interne competitie loopt het seizoen ten einde. Er staan nog twee spannende finaledagen op het programma, voordat volgende week zaterdag gestreden gaat worden om de titel Clubkampioen 2022.

De Schol zaterdagcompetitie werkte afgelopen zaterdag haar laatste ronde af. De top acht van de eindstand plaatste zich voor de A-play-offs, terwijl de nummers negen tot en met zestien verder gaan in de B-play-offs. Deze worden aanstaande zaterdag vanaf 16.30 uur afgewerkt. Er wordt gestart in poules. De nummers één en twee gaan door naar de halve finale. De winnaar plaatst zich voor de finaledag op 9 juli.

De Bakkerij Brouwer dinsdagcompetitie speelt volgende week dinsdag 5 juli vanaf 20.00 uur de play-off rondes. In dezelfde opzet als in de zaterdagcompetitie zal er gestreden worden voor een plek tijdens de finaledag. De winnaar van de finale van de Bakkerij Brouwercompetitie speelt zaterdag 9 juli tegen de winnaar van de Scholcompetitie om uit te maken wie er clubkampioen 2022 wordt. Pieter Baarssen zal de prijs proberen te prolongeren. Het beloven spannende dagen  te worden in het clubgebouw van De Rake Gooier aan de Vormtweg 7h, waar publiek van harte welkom is.


Woensdag GBU Windmolenloop

De derde editie van de GBU Windmolenloop staat aanstaande woensdag 6 juli op het programma.

Er begint al iets van tekening te ontstaan in het eindklassement. Deelnemers die minimaal drie van de vier keer hebben meegedaan komen voor het eindklassement in aanmerking. 

Zoals gebruikelijk starten de lopers om 19.00 bij Ons Sporthuis. Hier is ook de inschrijving vanaf 18.15 uur. Kosten twee euro. De Windmolenloop is er voor ieder type loper. Of je nu snelle tijden wilt lopen of het wat rustiger aan doet: iedereen is welkom en kan genieten van het mooie parcours.