Minne Veldman geeft Bachconcert


De organist Minne Veldman geeft vrijdag om 20.00 uur zijn jaarlijkse Bachconcert in de zomerserie van de Grote of Sint Nicolaaskerk te Vollenhove: een orgelconcert met uitsluitend muziek van Johann Sebastian Bach. De toegangsprijs bedraagt 10 euro en tot en met 15 jaar geldt gratis toegang. Meer informatie is te vinden op minneveldman.nl.


Wedstrijd voor
mooiste zomerfoto

Inwoners van Flevoland kunnen tot 15 augustus meedoen aan de fotowedstrijd Zomer 2022 van FlevoMeer Bibliotheek. Foto's van een zomers lees- of luistermoment kunnen dan ingezonden worden en Urkers kunnen dit doen via het Instagramaccount @bibliotheek_nop_urk. De maker van de mooiste foto maakt kans op een prijs.


Terdege Zomerfair

De derde editie van de Terdege Zomerfair vindt tot en met zaterdag plaats op Landgoed Schaffelaar in Barneveld. Veel plaatsgenoten brengen hier een bezoekje aan. Meer info op terdegezomerfair.nl.


Kampioenschap
palingroken

Het kampioenschap palingroken vindt 20 augustus weer plaats rondom de IJsselmeervisafslag. De wedstrijdpaling wordt vanuit de organisatie verstrekt en de gehele opbrengst gaat naar Stichting Vaarkracht. Aanmelden kan tot en met 6 augustus via hartvanurk.nl of via 06-44222363.