SCAB Café gaat vrijdag van start


Het SCAB Café, een maandelijks terugkerende vrijdagmiddagborrel voor makers, gaat vrijdag van start. Deze vrimibo gaat uit van een open-podiumidee. ,,De ideale manier voor makers om hun nieuwe werken te laten zien of ervaren, of ideeën te pitchen aan een groter publiek. Pieter Brouwer trapt af met de lancering van zijn fantastische nieuwe riso-prints en we kunnen genieten van de muziek van muzikantenduo Jangeert en Louise." Iedereen is welkom van 18.00 tot 20.00 uur bij Galerie Plein 1890 (Wijk 1-77).


Vrouwen Plus in
het gemeentehuis

De Vrouwen Plus nemen dinsdag om 10.00 uur plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Ze krijgen alle gelegenheid vragen te stellen. Er is volop gelegenheid om van gedachten te wisselen met enkele medewerkers van de gemeente. 


Gerlinde Foppen
gaat commissie in


Pieter Brands is gestopt als CDA-commissielid. ,,Het politieke werk bleek niet te combineren met zijn drukke werkzaamheden als ondernemer en als scriba van de Ichthuskerk'', laat de fractie weten. Gerlinde Foppen wordt in november beëdigd als nieuw commissielid voor het CDA.