n Zaalvoetballers in de hoek waar de klappen vallen..

ZVV Urk geeft overwinning uit handen

Een onnodige achterstand, een goede comeback, om het daarna volledig uit handen te geven. De zaalvoetballers van De Kof 1 zitten in de hoek waar de klappen vallen. Drs. Vijfje profiteerde vrijdag optimaal en pakte de volle buit in de slotminuut.

De eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor ZVV Urk/Bakkerij De Kof. Weinig tot niets weggeven en zelf een paar aardige kansen creƫren. In de laatste minuut echter leidde balverlies tot een voorsprong van de gasten. Een volledig onnodige achterstand zo vlak voor de pauze.

Na rust kreeg De Kof via de omschakeling wederom een tegentreffer te verwerken. De Urkers begonnen aan een inhaalrace en door doelpunten van Albert Hendrik Romkes (2x) en Kees de Boer, stond ZVV Urk op een 3-2 voorsprong. Tot de laatste minuut. Met een vliegende keeper scoorden de Groningers de gelijkmaker en niet veel later zelfs de 3-4. Een enorme domper voor de spelers van De Kof, die een prima tweede helft speelden, maar op cruciale momenten niet bij de les waren en daardoor een nederlaag moesten slikken.