Gebedsmoment


Het wekelijks gebedsmoment vindt morgen (vrijdag) plaats bij de Vergadering van Gelovigen. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden van 19.30 tot 20.00 uur. Na de opening wordt er een lied gezongen, waarna in groepen wordt gebeden voor het dorp, de kerk, de jongeren en algemene of persoonlijke zaken.


Winteravondlezing
in De Schuilplaats

Dominee M. van Reenen geeft woensdag 16 november om 20.00 uur een winteravondlezing in De Schuilplaats. Het thema is: ontmoetingen met Jezus; Jezus ontmoet de rijke jongeling. De collectie is voor Stichting Ontmoeting.


Het Westerdok
zingt in Oldebroek

Urker mannenkoor Het Westerdok onder leiding van Jacob Bakker verleent zaterdag zijn medewerking aan een evangelisatiedienst in de dorpskerk van Oldebroek. De dienst staat onder leiding van dominee J.W. Hooydonk en begint om 19.30 uur; de kerk is open om 19.00 uur. De begeleiding op het orgel is in handen van Lub Loosman.


ROC Friese Poort
houdt open dag

ROC Friese Poort houdt donderdag 17 november een open dag. De locaties op Urk en in Emmeloord zijn van 15.00 tot 20.00 uur te bezoeken. Docenten staan klaar om advies te geven, studenten delen hun ervaringen en beantwoorden vragen.


Concert van Urker
Zangers in Lelystad

Mannenkoor Urker Zangers verzorgt vrijdag 16 december vanaf 20.00 uur een sfeervol kerstconcert in De Lichtbron te Lelystad. De begeleiding is in handen van pianist Wouter Harbers en organist Hugo van der Meij, en de muzikale leiding is in handen van dirigent Jacob Schenk. Toegangskaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij De Fakkel in Lelystad, Klif18 Urk en Klif18 Dronten of via de website van het koor.

Zakennieuws

Wine & Dine-avond

Restaurant Blue introduceert de nieuwe menukaart met een speciale Wine & Dine-avond. Gasten kunnen kiezen uit heerlijke gerechten van de nieuwe kaart, bij reservering vooraf krijgen zij de wijn van het huis gratis. Deze actie geldt op vrijdag 18 en zaterdag 19 november. Reserveren: info@restaurantblue.nl.