Gaslek Stortemelk


Aan de Stortemelk is dinsdag even na 12.00 uur een gaslek ontstaan. Dit gebeurde tijdens graafwerkzaamheden naast de weg. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen. Er hoefden geen bedrijven te worden ontruimd. Wel werd de weg afgesloten voor het verkeer. Netbeheerder Liander heeft de lekke gasleiding vervangen.


De Ark houdt bingo

De Ark houdt morgenavond (vrijdag) om 20.30 uur weer een gezellige bingo via de livestream van de kerk. In vier ronden zijn er prijzen te winnen waaronder een bon van juwelier Kaptijn, een bon van Het Achterhuis, bonnen van K.J. Coenen, een Nintendo Switch en nog veel meer! In de pauze is er een loterij waarbij ook leuke prijzen te winnen zijn. Boekjes voor de bingo kunnen worden gereserveerd bij Andrea (06-46031900) of Ingrid (06-39065053) en kosten 3 euro per boekje, zes voor 15 euro. Afhalen kan morgen (vrijdag) tussen 18.00 en 19.00 uur in De Ark.


Fair bij Co de Boer

Bij Co de Boer aan de Domineesweg 21 is er vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur een fair. Er zijn geen kaarten voor nodig; de toegang is gratis.


Kerst met Reflection

Gospelkoor Reflection voert op vrijdag 16 en zaterdag 17 december een programma uit met de titel Christmas changes everything. Het is een uitvoering van een stuk, met spreekstemmen en samenzang. Het verhaal van de geboorte van Jezus wordt verteld en gezongen en hoe deze gebeurtenis, ruim 2000 jaar geleden, de toekomst voor altijd veranderd heeft. Iedereen is van harte welkom in kerk De Hoeksteen te Emmeloord. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website reflection-tollebeek.nl.