Afbeelding
Foto:

Jubileumconcert van De Blijde Stem


Kinderkoor De Blijde Stem bestaat 25 jaar en dit wordt zaterdag om 19.30 uur gevierd met een jubileumconcert in de Rehobothkerk. Het koor zingt deze avond de mooiste liederen uit het repertoire en er staat samenzang op het programma. Aan het einde van de avond zingen enkele tientallen oud-leden mee met een paar bestsellers. Meer oud-leden die mee willen zingen, kunnen een berichtje sturen naar Minne Veldman: info@minneveldman.nl of 0620189925. De toegang is gratis; wel is er een collecte.


Gebedsmoment

Het wekelijks gebedsmoment vindt morgen (vrijdag) plaats in de Ichthuskerk. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden van 19.30 tot 20.00 uur. Na een korte opening wordt er een lied gezongen, waarna er in groepen wordt gebeden voor het dorp, de kerk, de jongeren en algemene of persoonlijke zaken.

Klant van

de week

Deze meneer werd met de speciale markttas door de fotograaf gespot en is de Klant van de week geworden. Zaterdag mag hij zich om half tien melden bij Siebenga Schoenen, waarna hij de kruiwagen mag vullen met producten van de markt.

Afbeelding