Lezing over de Christenreis


Ds. P.J.T. van den Herik houdt donderdag om 19.30 uur in de Elimkerk weer een lezing over de Christenreis van John Bunyan. Deze lezing is een vervolg op zijn eerdere lezingen. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom deze avond.


Collecte voor
Kerk in actie

Deze week komen de collectanten van Kerk in actie langs de deuren om geld in te zamelen. De opbrengst komt ten goede aan vluchtelingenkinderen in Griekenland.


Woensdag 'Winter
BazARK' bij De Ark

Bij De Ark is er woensdag van 14.00 tot 20.00 uur een 'Winter BazARK'. Er worden handgemaakte spullen verkocht, zoals kerststukken en 'toeven'. Daarnaast worden er verschillende lekkernijen verkocht, zoals bonensoep, oliebollen en warme chocolademelk met slagroom. Dit alles ten bate van de kerk.


Wintermarkt
in Talma Haven

In Talma Haven is er donderdag een wintermarkt, georganiseerd door Mit Eenkanger. Iedereen is van harte welkom tussen drie en zes uur 's middags. Naast verschillende lekkernijen, zoals snert en dikkoek, zijn er ook kraampjes met lootjes en decoratie.


Bazar bij
de Moriakerk

In en om de Hersteld Hervormde Moriakerk aan de Lange Dam wordt woensdag een gezellige bazar gehouden. Natuurlijk is er van alles te doen en te koop; iedereen - jong en oud - is van harte welkom om tussen tien en zes uur een kijkje te komen nemen. 

Verloren

z Zaterdagmiddag: schakelarmband goud met witgoud, omg. haventerrein of Albert Heijn. Tel: 06-15086873.

Gevonden

z FLUKE. Tel. 06-23942814.

z Muts van Z8 bij Sinterklaasintocht. Tel. 688014

Iets gevonden? Geef dat door 

via gevonden@urkerland.nl

Wat kwijt? Meld het via

verloren@urkerland.nl.