Opnieuw nederlaag ZVV Urk/De Kof

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij De Kof hebben afgelopen vrijdag wederom een nederlaag moeten slikken. In de Reggehal in Rijssen ging het deze keer mis tegen middenmoter Excelsior’31.

De ploeg van coach Herman Spel begon niet onaardig aan de wedstrijd. Het zette Excelsior’31 meteen vast en daar hadden de Rijssenaren het lastig mee. Echt grote kansen leverde het niet op. Sterker nog, het eerste balverlies op eigen helft werd meteen afgestraft. De Urkers deden zeker niet onder voor de ploeg uit Rijssen, maar wisten aanvallend geen potten te breken. De kansen waren vooral voor Excelsior'31. Na een balverovering rond de middencirkel werd de 2-0 binnengeschoten en mocht De Kof van geluk spreken dat het voor rust niet meer schade opliep.

De tweede helft waren de Urkers op zoek naar revanche op zichzelf. Maar ondanks een aantal goede kansen, kon de aansluitingstreffer niet worden gemaakt. Excelsior'31 maakte de eerste de beste kans van de tweede helft wel af en leek daarmee de wedstrijd te beslissen. Met een spelende keeper wist Kees de Boer de 3-1 te maken, maar vanaf de aftrap was het verschil weer drie: 4-1. Binnen één minuut scoorden de Urkers twee doelpunten en leek het nog even spannend te worden. Maar het laatste doelpunt kwam te laat om nog een gelijkmaker te scoren.