Afbeelding

Urk speelt ‘gewoon’ tegen Hoek

Sport

De knop moet om bij de selectie van Urk. Na het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van de oudste zoon van trainer Gert Jan Karsten, moet er vanmiddag ‘gewoon’ gevoetbald worden tegen HSV Hoek.

Maandagavond kwamen spelers en staf samen met het bestuur bij elkaar, om te praten en de afschuwelijke gebeurtenis een plekje te geven. Daar werd ook de wens van Gert Jan Karsten, om zaterdag de wedstrijd tegen Hoek te laten doorgaan, aan de spelersgroep meegedeeld. Emotioneel geen gemakkelijke opgave, maar de spelers hebben aangegeven gehoor te geven aan de wens van hun trainer.

Hoofdverantwoordelijk

Tot de wedstrijd van volgende week in Hoornaar tegen SteDeCo zal Albert-Mark Nagel hoofdverantwoordelijke zijn bij de trainingen en de wedstrijden, daarbij gesteund door de overige stafleden. 

Dinsdagavond werkten de spelers een ontspannen training af. Bennie Dunnink en Dick Hakvoort namen daar niet aan deel en zijn vandaag afwezig. Hessel Snoek was ziek, zodat zijn inzetbaarheid nog twijfelachtig is. Lucas Nagel heeft naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Excelsior’31 één wedstrijd schorsing opgelegd gekregen en zal dus de wedstrijd tegen Hoek moeten toekijken.

Vertrouwen

De overwinning van vorige week tegen Excelsior’31 heeft Urk weer het nodige vertrouwen gegeven. Een overwinning tegen Hoek, in de laatste thuiswedstrijd van dit jaar, zal ook betekenen dat er weer een aantal plaatsen gestegen wordt op de ranglijst van de Derde Divisie.

Wedstrijdinfo:

Scheidsrechter: N.H.H.J. Tunnissen

Ass.scheidsrechters: P. Roos en H. Ramcharan

Aanvang: 15.00 uur

Programma Derde divisie

zaterdag 26 november

14.30 uur:

Harkemase Boys - Sportlust’46

ACV - VVOG

DOVO - ASWH

Staphorst - SteDeCo

Rijnvogels - GVVV

Volendam - Sparta Nijkerk

Barendrecht - Ter Leede

15.00 uur:

Urk - Hoek

DVS’33 - Excelsior’31