Geld voor school


De provincie Flevoland zet het scholingsfonds voor inwoners van noordelijk Flevoland die werkzaam zijn in de maritieme sector nog een keer open. Op 29 november vanaf 10.00 uur is er nog eenmalig 18.000 euro beschikbaar. ,,Kijk op de website van provincie Flevoland of je hiervoor in aanmerking komt, en wees er op tijd bij!''


Tegeltjes los

In Zwembad ’t Bun zijn wat problemen met de vloertegels. Een deel is daarom afgezet. Ondanks dit euvel kan er wel gezwommen worden en de veiligheid is niet in het geding. ,,Er wordt gezocht naar de oorzaak en gewerkt aan een oplossing'', aldus een woordvoerder van de gemeente.  


Bijeenkomst
Genootschap
Nederland-Israël

Voor de afdeling Urk van het Genootschap Nederland-Israël is er dinsdag om 20.00 uur een bijeenkomst in de grote zaal van Het Irene. Spreker Christian Stier neemt de aanwezigen mee in de praktijk van de bijbelverspreiding aan de hand van 'Een Bijbel in elk Joods huis'.


Hein Kaptein
is weer thuis

Hein Kaptein (73) is vandaag na twaalf weken weer thuisgekomen in De Hofstee. Hij wil iedereen hartelijk bedanken voor het medeleven en de vele kaarten. ,,Het heeft hem heel goed gedaan", zo laat zijn zus Grietje Ruizendaal weten.

Verloren

z Vrijdag op zaterdag van de straat gepakt: zwarte Gazelle-jongensfiets. Tel. 06-16923971.

z D.rode gebreide kindermuts van Pompdelux met zwartepietmutsje met de naam Joany erop. Tel. 06-20836190.

Gevonden

z Kinderfietsje, type mountainbike, kleur blauw, Streetwise Loeki Power, 20 inch., omg. Gammels. Tel. 06-13744299.