Afbeelding
Foto:

Bingo op de bak


De 27mc houdt zaterdag vanaf 21.00 uur weer de 'Bingo op de bak'. De bingokaarten zijn boekjes van vijf ronden. De boekjes kosten 2,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Intertoys (Winkelcentrum 'Oud Urk') en benzinestation Gulf (de Pam, Urkerweg 1). Deze avond zijn er weer diverse prijzen te winnen.


Bazar Ichthushof

De jaarlijkse bazar/decofair vindt woensdag van 10.00 tot 17.30 uur weer plaats in de Ichthushof. Ook dit jaar zijn er verlotingen, waaronder een was- en droogmachine, Van der Valk-waardebon en sieraden. Voor de inwendige mens zijn er wintersoepen, broodjes, salades en kibbeling. De groendecoratie is volop aanwezig, naast een theekraam en poppenkleding.

Zakennieuws

Winactie tickets
Orchideeƫnhoeve

De Orchideeƫnhoeve in Luttelgeest houdt zaterdag het Magic Jungle Festival. Hierna is de hoeve tot en met 31 december in wintersferen. Er zijn vier tickets te winnen voor een magisch bezoek; meer informatie en tickets reserveren via orchideeenhoeve.nl.

Rondreis Schotland 

Het prachtige landschap van Schotland zien? Dat kan tijdens een tiendaagse rondreis die begint op 31 juli 2023, onder leiding van plaatsgenoot Jacob Snoek. De steden Edinburgh, Glasgow en Newcastle worden bezocht en bezienswaardigheden zoals onder andere Loch Ness, Loch Lomond, Gretna Green, zijn onderdeel van het programma. De groepsreis start vanaf Urk en gaat met de ferry naar Engeland. Meer weten? Stuur een mail naar jacob.snoek67@gmail.com.

Klant van 

de week

Deze vrouw werd bij de snoepkraam gespot en had de speciale markttas bij zich. Ze is de Klant van de week en mag zich zaterdag om half tien melden bij Siebenga Schoenen, om de kruiwagen te vullen met producten van de markt.