Musical Immanuël


Stichting Musical Groep Urk komt met een geheel nieuwe kerstmusical: Immanuël. ,,De bekende heilsgeschiedenis over de geboorte van de Heere Jezus wordt op een bijzondere manier vertolkt. Door middel van spel en zang worden de bezoekers meegenomen terug in de tijd, op reis naar Bethlehem en de velden van Efratha." De musical vindt 16 en 17 december plaats. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk en de kaartverkoop is vandaag (maandag) van 19.00 tot 21.00 uur bij De Poort.


Bijbellezing in Elim

Ds. P.J.T. van den Herik houdt donderdag om 19.30 uur in de Elimkerk zijn vierde Bijbellezing. Hij maakt een vervolg met het Bijbelboek 1 Samuël 4:12-22 met als thema: Twee gebeurtenissen na de wegvoering van de ark des Heeren: ten eerste een veelzeggend levenseinde, ten tweede een veelzeggend levensbegin. 


Winterfair De Bron

De Winterfair in De Bron vindt zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur weer plaats. Er is van alles te koop en voor de inwendige mens is er snert en bonensoep, oliebollen, vers gerookte zalm en nog veel meer. Ook is er een verloting met mooie prijzen.


Samen zingen

Mit Eenkanger houdt donderdag van 19.00 tot 20.30 uur een zangavond in de Ichthuskerk. Er zijn optredens van onder andere het kinderkoor Klein maar dapper, Brassband Valerius en het Jong Gemengd Koor Immanuël. De spreker deze avond is Eize van Eerde.


Bazar Ichthushof

De jaarlijkse bazar/decofair vindt woensdag van 10.00 tot 17.30 uur weer plaats in de Ichthushof. Ook dit jaar zijn er verlotingen, waaronder een was- en droogmachine, Van der Valk-waardebon en sieraden. Voor de inwendige mens zijn er wintersoepen, broodjes, salades en kibbeling. De groendecoratie is volop aanwezig, naast een theekraam en poppenkleding.


Over de brugklas

Voor ouders en verzorgers van leerlingen uit groep 7 en 8 is er vanavond (maandag) om 19.00 uur een voorlichtingsavond op het Berechja College. Hier komt alle informatie over de brugklas aan bod, met onder andere de vernieuwde profielen, de vernieuwde havo (havo next) en het 'Bèta Challenge'-programma. Op zaterdag 21 januari is er Open Huis, op woensdag 25 januari de Open Dag en op 13 februari de inloopavond.