Afbeelding

SteDoCo gastheer van Urk

Sport

Er staat de spelers van Urk nog twee uitwedstrijden te wachten voordat de winterstop aanbreekt. Volgende week wacht Sparta Nijkerk, vandaag staat eerst SteDoCo op het programma.

Het zelfvertrouwen bij de Urkers zal na de overwinningen op Excelsior’31 en Hoek ongetwijfeld weer gegroeid zijn. Vooral het spel dat vorige week in de eerste helft van de wedstrijd tegen Hoek op de grasmat werd gelegd, was af en toe van grote schoonheid.

Vanmiddag zal blijken of het elftal van Urk dat niveau opnieuw weet te behalen tegen SteDoCo. De ploeg uit Hoornaar is al een aantal jaren vaste klant in de Derde Divisie en staat na zestien wedstrijden op een zesde plaats met maar zes punten achterstand op koploper GVVV. De laatste vijf wedstrijden heeft de ploeg van trainer Rick Adjei echter te maken met een flinke dip. Er werden vier nederlagen geleden (Staphorst, Harkemase Boys, ACV en DOVO) en alleen de thuiswedstrijd tegen Volendam leverde drie punten op.

Urk mist nog de geblesseerde Bennie Dunnink en Dick Hakvoort. Lucas Nagel mag weer spelen na zijn schorsing. Veel wijzigingen in de basisopstelling van Urk vallen er dan ook niet te verwachten.

In verband met de WK-wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten, zal de wedstrijd in Hoornaar een half uur eerder aanvangen.

Wedstrijdinfo:

Scheidsrechter: F.E. ter Brake

Ass.scheidsrechters: 

M.G.S. Kawytaal en A. Habib

Aanvang: 14.00 uur

Locatie: Sportpark SteDoCo, 

Groeneweg 59, Hoornaar

Programma Derde divisie

zaterdag 3 december

13.30 uur:

ASWH - ACV

VVOG - Harkemase Boys

Excelsior’31 - Rijnvogels

14.00 uur:

Ter Leede - DOVO

SteDoCo - Urk

14.30 uur:

GVVV - Barendrecht

Hoek - DVS’33

15.00 uur:

Sparta Nijkerk - Staphorst

(De wedstrijd Sportlust’46 tegen Volendam is uitgesteld vanwege het overlijden van een jeugdlid van Volendam)