Vrouwen Plus weer bij elkaar


Vrouwen Plus komt voor de laatste keer dit kalenderjaar weer bij elkaar en gaat er een gezellige ochtend van maken met een creatief randje. Wie nieuwsgierig is geworden, kan dinsdag om 10.00 uur naar De Rots komen. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar.


Stichting HCRA
houdt collecte

De stichting HCRA houdt maandag tot en met zaterdag een huis-aan-huiscollecte. De opbrengst is bestemd voor een gemeente in Gambia, met als doel de verdere inrichting van het kerkgebouw, de aanleg van een watervoorziening, en christelijk onderwijs voor de kinderen die nu op islamitische scholen zitten, in de vorm van bijbelclubs en de inrichting van een zondagsschool.


Workshop voor
creatieve makers

Crowdfundingsplatform voordekunst houdt 15 december van 15.00 tot 16.30 uur in samenwerking met Provincie Flevoland en het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland een gratis workshop crowdfunding in Museum het Oude Raadhuis. De workshop wordt gehouden voor makers die crowdfunding willen inzetten voor de financiering van hun creatieve of culturele project. Aanmelden kan via eventbrite.nl.