Videoclub Orck komt bij elkaar


De videoclub Orck komt aanstaande maandagavond om half acht weer bij elkaar op Marsdiep 1. Nieuwe leden en oud-leden hartelijk welkom.

Bibliotheek

Onlinebibliotheek - Wie wil leren om met zijn of haar bibliotheekabonnement ook luisterboeken op de telefoon of tablet te zetten, is vrijdagmorgen van tien tot twaalf uur van harte welkom bij het Digicafé.

Computercursus - Voor wie graag beter wil leren omgaan met de computer maar niet goed weet hoe het werkt, is er de cursus 'Klik & Tik'. In de bibliotheek zijn computers beschikbaar (eigen laptop meenemen mag ook). De cursus wordt tien weken lang gegeven, elke bijeenkomst is van half tien tot half elf. Deelname is gratis, opgeven kan bij de balie, via 088-0080770 of via flevomeerbibliotheek.nl.

Energieloket - Advies nodig over energiebesparing? Het Energieloket helpt elke woensdag van half drie tot half vijf met onafhankelijk advies.

Stopmotion - Vrijdag 9 december is er van 16.00 tot 17.30 uur voor kinderen vanaf 7 jaar de workshop stopmotion. Ze maken hierbij hun eigen animatiefilm. Kaarten à 5 euro zijn te koop bij de balie of via flevomeerbibliotheek.nl. Er is plaats voor maximaal tien kinderen.

De bibliotheek gaat maandag 5 december om 17.30 uur dicht.