Kerstconcert door groot samengesteld koor in Bethelkerk


Een groot samengesteld koor, bestaande uit het Christelijk Mannenkoor 'Op Urk', het Christelijk Gemengd Koor Gloria Patri uit Zwolle en het Wijhes Mannenkoor, geeft vrijdag onder leiding van Tromp van Goor om 20.00 uur een kerstconcert in de Bethelkerk. Muzikale medewerking wordt verleend door Jorrit Woudt (orgel), Harrie Stijf (piano) en Maurice van Dijk (trompet) en ds. Oberink spreekt een verbindend woord. De collecte is ten bate van het orgel in De Poort en overige onkosten.


Psalmenzangdienst
in Jeruzalemkerk

Voor belangstellenden is er zondag vanaf 20.00 uur een Psalmenzangdienst met bovenstem in de Jeruzalemkerk. De organist is Hendrik van Veen en er is een collecte ten bate van de renovatie van het orgel.


High Tea-markt
in De Hofstee

In Talma De Hofstee is er donderdag van 14.30 tot 17.00 uur een High Tea-wintermarkt. Hier zijn diverse kraampjes te vinden vanuit de Mit eenkanger-activiteiten, zoals Steekje los, Welfare en Philadelphia.


Winnende lootje

Het winnende lootje van de wintermarkt in de Talma op 24 november is geworden: blauw 579. Degene met het winnende lootje kan contact opnemen met Rik van Veldhuijsen: rik@caritasurk.nl.

ziekenboeg

Een flinke domper voor de veertienjarige Lucian Wakker (zoon van Leen en Marijke van de Willem Alexanderlaan). Hij is vandaag (maandag) aan zijn knieschijven geopereerd in het ziekenhuis in Assen. Er staat hem een tijd van revalidatie te wachten en daarmee staat zijn grote passie, voetballen, een tijd stil. Een kaartje krijgen, zal hij leuk vinden en kan gestuurd worden naar: 

Lucian Wakker, Willem Alexanderlaan 19, 8322 GB Urk.